tjena

Hejsan har ej skrivit på länge men har så mycket att göra hela tiden med jobbet och allt annat som tar tid. På fredag är det ingen valig dag för då är det Sandras födelsedag grattis till mig. Men jag och mamma ska käka lite och mysa i morgon istä för jag jobbar hela helgen. Sen på måndag så ska ja fira lite me kompisarna kul kul. Hoppas att Fia kommer hem till helgen så jag kan få mitt paket haha. Nej men det är trevlig när familjen är tsm. I morgon är jag ledig första dagen på hela veckan. Så jag och Andy ska och handla lite man får väl ställa upp. Nu ska jag mysa med mina två ÄLSKLINGAR ( mina hundar ) och glöm nu inte att GRATTA mig på fredag.

Du är alltid och hela tiden i mina tankar du är Älskad av oss alla Pappa

/

Bästa

Ja nu är det bästa över. Jag kan säga det var det roligaste i hela mitt liv och jag hade gärna gjort om det varje dag så roligt var det. Träffa alla nära o kära. Nästa alla träffa jag men de andra fanns i mina tankar.  Min familj har någ aldrig varit så stolta över mig som den fredagen. Vill tacka alla som var där och gjorde min dag den lyckligaste i mitt liv och ni som inte var där av olika orsaker tackar jag för att jag fanns i era tankar.

Min familj betyder allt för mig och det  kommer dem alltid att göra jag är en  stolt Persson  blod är tjockare än vatten.

Allt för mig

/ Banne

Snart

Ja snart smäller det för på fredag tar jag studenten. Fy fan vad jag är bra. Nu måste man säga Sandra Undersköterska på jobbet på måndag om det ringer hehe. Kan inte fatta de tre år har bara flugit iväg sinnes. Kommer sakna alla så sjukt mycket och nu börjar verkligenheten nu har man ingen trygghet kvar:P konstigt .
Ikväll är det fest och det ska bli roligt sen ska jag bara vila i morgon inför fredag.
Kanske skriver mer sen ha det så bra och tänk på mig på fredag för då är det min dag ohh jag längtar.

/ BannePå Fredag då smäller det

RSS 2.0