Hej

Hej alla ni som läser. Med mig är det bara bra lite trött efter att ha jobbat exakt hela helgen men nu är jag iaf ledig mån tis så de är underbart. Ska inte jobba så länge till så jag får stå ut nu det lilla som är kvar. Idag har jag bara tagit det lugnt och nu snart ska jag träffa min tjejkompisar vet inte riktigt vad vi ska göra men något gör vi ju alltid. Fia har varit hemma under helgen men jag har ju jobbat så jag har ju inte kunnat hitta på så mycket med henne så det får bli nästa gång hon kommer hem.



Ha det så bra
/Banne


hej

Är inte så pigg på att skriva. Ska i väg och hämta min syrra nu på centralen sen ska vi äta och mysa lite.
I morgon ska jag jobba sen på tor är jag ledig så jag ska försäka sova lite då.

Vet inte vad jag ska tro längre och det är hemskt! du är i allas tankar i morgon!

/ Banne


Hej

Hej alla ni som läser min blogg. Som jag skev i förra inlägget så skulle jag till Beddinge och det var underbart. Det var så skönt att komma bort ett tag och tänka på annat. Jag vill också ha en stuga som man kan "fly"  lite till  då och då.  Men man få ta vad man har och det är inte så pjåkigt det. Idag har jag jobbat som jag alltid gör och snart kommer lönen och då blir det så mycket roligare. Nu längtar jag bara mer och mer efter min resa till Magaluf det ska bli hur nice som helst bara slappa, sola, festa och vara med sina underbara tjejkompisar. Sen när man kommer tillbaka är allt som vanligt igen men då är jag förhoppningsvis utvilad och pigg. Men nu ska jag ut och kolla på tv med mormor hon är här på besök idag :) sen imorgon är det en ny arbetsdag och sen på söndag är jag ledig SKÖNT-

Ha det så bra alla!

DU är i mina tankar hela tiden och jag älskar dig Pappa

/ Banne

 Lika som Bär?


Hej

hejsan
I helgen har jag och mina tjejkompisar varit hos syrran i K-stad och det var sjukt ball har inte skrattat så mycket på väldigt länge. Har precis kommit hem från jobbet har jobbat kväll idag så jag är trött så ska snart sova. Jag ska upp tidigt i morgon för jag mamma och mormor ska till Beddinge till Pilla så mysigt det ska bli. Så jag ska snart sova måste vara utvilad för jag ska köra. Mamma är inte så glad för att köra motorväg så jag får ställa upp hehe. Så hoppas alla får en bra dag i morgon för det kommer jag att ha.

Saknar dig Pappa tänker hela tiden på dig

/Banne

RSS 2.0